2019-10-10 04:47:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A kapcsolati konfliktusok szinte elkerülhetetlenek ma

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Fokozott önbizalmának köszönhetően, egyedül vagy csoportosan is hatékonyan tud dolgozni. Képes lesz kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni nézeteit, anélkül, hogy szembe kerülne másokkal. Alkalmas pillanat tárgyalások lebonyolítására. Lehetőséget kap, hogy bizonyítsa képességeit és ebből haszna származhat a későbbiek folyamán.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr az ön hetes sorsterületén trigont alkot a Holddal, ez most remek alkalom, hogy környezetével a kapcsolatát javítsa. Könnyen megérteti magát másokkal. A színtiszta logikát igénylő feladatokat hagyja inkább máskorra.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kiváló időpont szalmai előmenetelre, tervének részletes kidolgozására alkalmas időpont. Ha pontról pontra halad, valószínűleg minden simán fog alakulni. Ma könnyen kommunikál és tárgyalóképes. Minden aprólékos odafigyelést igénylő munkában eredményes lehet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold együttállást alkot a Neptunusszal, ezért gondolatai kissé összezavarodnak. Könnyen félremagyarázások, félreértések csapdájában érezheti magát. Érzelmei erőteljesek, de nem tudja őket jól kifejezni. Használja fel ezt a napot baráti beszélgetésekre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ez egyike azon kellemes napoknak, amikor minden a szája íze szerint alakul, mindez nem a szerencsének, hanem az optimista hozzáállásának köszönhető. Kiváló alkalom, hogy áttekintse az életét, céljait és terveket készítsen a jövőre nézve, ma ugyanis összefüggéseiben látja a világot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kommunikációs készsége szinte tökéletes, képes lesz világosan kifejezni a gondolatait, meghallgatni és figyelembe venni mások véleményét, tanulni belőlük és készen áll a kompromisszumra, vagy az értelmes egyezségre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A kapcsolati konfliktusok szinte elkerülhetetlenek ma, különösen, ha az első sorsterületén áthaladó Mars miatt nem tudja levetkőzni a mások feletti uralkodási hajlamát. Ha tiszteletben tartaná mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennének a dolgok.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön ma fogékony a szerelemre és a vidámságra, könnyen magához vonzhat más embereket. Megfelelő pillanat a szórakozásra, a kikapcsolódásra, vagy olyan helyre menni, ahol élvezheti mások társaságát. Egy új szerelem is kezdetét veheti a mai napon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fontolóra veheti egy új otthon megvásárlását, vagy a meglévő bővítésének gondolata köti le elméjét. Esetleg ingatlanba akarja pénzét fektetni. Ha tényleg vesz egy lakást, az valóban olyan legyen, amilyet akar, és amelynek hosszú távon is örülni tudna.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kapcsolatai végre stabilak és semmi kedve sincs ezen változtatni, vonzalmat érezhet az idősebb tapasztaltabb emberekhez és ők azok, akivel tartósan ki tud jönni, mert ők nem okoznak önnek váratlan meglepetéseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szabadságvágya tovább erősödik, nehezen viseli a kötöttségeket. Az izgalom iránti igényét a jelenlegi kapcsolatán kívül igyekszik kielégíteni, vagy maga a kapcsolat fog változni, valamilyen új alakot ölteni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Amit ma lát vagy érez, az egyszerűen nem biztos, hogy úgy is van. Nem úgy fogja fel az eseményeket, ahogy azok a valóságnak megfelelnek. Minden problémát igyekezzen megoldani, amint azok felmerülnek, a félreértéseket melegében még könnyebb kiküszöbölni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: